• Start

Information om våra kakor

Diabit.se använder kakor
En så kallad kaka (eng. cookie) är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Kakor används på diabit.se av tekniska skäl för att man skall kunna använda webbplatsen på bästa sätt. Kakor från Google Analytics används för att följa användningen av webbplatsen. Inga personuppgifter finns i kakorna.

Du bestämmer om du accepterar kakor

Du behöver samtycka till att diabit.se använder vissa så kallade sessionskakor, som försvinner när du stänger din webbläsare. Vissa kakor som är nödvändiga för att diabit.se ska fungera har redan sparats temporärt på din dator. De försvinner när du stänger din webbläsare och sparas inte.
Du kan tacka nej till övriga kakor och då riskerar delar av webbplatsen att fungera något sämre.

Du kan tacka nej till kakor
i webbläsarens inställningar
Din webbläsare kan ställas in så att du automatiskt nekar kakor, eller så att du informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Vilka kakor använder diabit.se?
-Läs på Googles utvecklarsidor om våra kakor från Google Analytics, som är ett verktyg vi använder för att se hur webbplatsen besöks.
-Vår webbplattform Joomla använder en sessionskaka som tillfälligt håller reda på anonym information för att underlätta din session. Joomlas kaka håller även koll på antal unika besökare.
-När du klickar på "Jag förstår" om kakor på diabit.se så skapas kakan cookieaccept. Under ett år framåt håller den reda på ditt svar, så du slipper svara på nytt varje gång.

Senast uppdaterad onsdag, 20 juni 2018

Skriv ut